(placeholder)
(placeholder)

hier: GRATIS E-BOOK

De ontdekking van het avondmaal

gratis verzending binnen Nederland

delepelaaruitgeverij@gmail.com

  

(placeholder)

inkijk exemplaar

(placeholder)

De Lepelaar uitgeverij

(placeholder)

DE GELIJKENISSEN VAN JEZUS

kiezen voor het koninkrijk

Een schaap met stress, stiekeme dolik en een miljoenenfraude - wat hebben die met elkaar te maken? Dat zijn dingen waar Jezus over vertelt in zijn gelijkenissen.


Dit boek geeft met verrassende doorkijkjes een prachtig beeld van het onderwijs van Jezus in zijn verhalen. Ieder verhaal vraagt om keuzes in ons eigen leven, en zo maakt Jezus het koninkrijk van God voor zijn volgelingen heel concreet.


En als je het geheel overziet, wordt het helemaal indrukwekkend, want de lessen van Jezus hangen op een sublieme manier met elkaar samen.  Met elk volgend verhaal wordt de diepe liefde van God steeds duidelijker zichtbaar. En Jezus leeft als het

ware zijn eigen verhalen: voorstanders, nieuwsgierigen, tegenstanders, hij wil ze allemaal uitnodigen om te delen in de liefde van God.

Arie-Jan Mulder is er in dit boek weer in geslaagd om verrassend nieuw licht te werpen op bijbelteksten waar we eigenlijk al zo vertrouwd mee dachten te zijn.

Een bijzonder vernieuwend en inspirerend boek!

Uitdaging:

In zijn nieuwe boek 'De gelijkenissen van Jezus' werpt Arie-Jan Mulder verfrissend licht op die door de Heer vertelde verhalen. Dit makkelijk leesbare boekje zal voor menige gelovige een eye-opener zijn.

Opwekking Magazine:

Dit boek bundelt veertien gelijkenissen en geeft een mooi beeld van het onderwijs van Jezus in zijn verhalen. Een prima aanzet tot verdere studie en verdieping.

(placeholder)

Koop e-book

Het papieren boek is uitverkocht;

e-book nog te koop

Nog meer mooie boeken:

(placeholder)

prijs e-book: € 4,95